Beste gelovigen,

Conform de nieuwe Coronarichtlijnen informeren we U over onze vieringen rond Kerstmis.

Alle vieringen gaan door zoals vermeld in de Klepel/Scheepshoorn van december.

Alleen de vieringen op 24 december zijn zonder gelovigen in de kerk. Deze viering is wel (zoals alle vieringen vanaf medio november) te volgen via Livestream.

U kunt deze verbinding het gemakkelijkste opstarten via de site van onze parochie (www.parochienuland.nl )

Alle overige vieringen mogen maximaal 30 gelovigen aan deelnemen in de kerk. Hiervoor kan men zich aanmelden via de Pastorie (tel. 073-5321215 of e-mail pastorie.nuland@hetnet.nl )

Hiervoor zijn de livestream uitzendingen dus een goed alternatief, opstarten via www.parochienuland.nl

Helaas is er besloten om het Kindjewiegen, op vrijdag 25 december om 12.30 uur, niet door te laten gaan! Er liggen kleurplaten bij de kerststal in de kerk, deze kunnen natuurlijk wel meegenomen worden.

Tijdens het lopen in de vieringen in de kerk wordt gevraagd om een mondmasker te dragen.

We hopen hiermee te bereiken dat onze gelovigen toch met een goed gevoel Kerstmis kunnen vieren.

We wensen iedereen een fijne Kerst en verder veel gezondheid in het nieuwe jaar.

Het kerkbestuur , pastoor Verbakel, pastoraatsgroep
en Désirée Stofmeel