MEDEDELINGEN VAN DE KERK H. JOHANNES’ ONTHOOFDING TE NULAND IN VERBAND MET DE WEEK VAN VRIJDAG 09 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 18 AUGUSTUS 2019.

Kerkelijk afscheid genomen van:

25-07-2019 Mevrouw Annie Roersch-Tijhuis, 94 jaar, wonende te Nuland, Duyn en Daelseweg 15 (St. Jozefoord).

Vrijdag 09 augustus

WEEKEND 10  – 11 AUGUSTUS 2019

Zaterdag 10 augustus

19.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Yvonne van Ieperen.

Karel en Lena (verj) Tielemans-van Houtum (p), Joke van Bakel-van Aggelen en de zonen Bertie en Marcel, Ouders van Lokven-van den Bosch en zoon Jan van Lokven, Thera van Nistelrooij-de Weerd (mdg), Sjef Kerkhof (mdg), Harrie van Schijndel (mdg), Mildred Clement (verj).

20.00 uur Kosterplanning.

Zondag 11 augustus

19e Z. door het jaar.

11.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Gerard van Lokven.

Josephus en Jacoba van den Bosch-Glaudemans en Sjaak, de zoon, Gijs en Jaantje van Helvoirt-van Bergen (p/trouwdag), Toon van Herwijnen (16 juli overleden in Canada, weduwnaar van Coby van Bergen).

Maandag 12 augustus

Dinsdag 13 augustus

Donderdag 15 augustus

MARIA-TEN-HEMEL-OPNEMING

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Dameskoor. Lektor: Mia van Rooij.

Bets Westerlaken-Verputten.

Vrijdag 16 augustus

WEEKEND 17 – 18 AUGUSTUS 2019

Zaterdag 17 augustus

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Riet Zwanenberg.

Ouders van Erp-Verstegen, Jan en Pieta van der Leest-van Deursen (p), Huub van Nistelrooij (mdg), Gerard van Dreumel (mdg), Marietje van Grinsven-Hoezen (mdg), Hendrik Langens (mdg), Jo van Beek-van de Ven (1e jrg), Mien Hanegraaf-van Nuland (p/jrg), Cor Vos en Tien Vos-van Gaalen (p/jrg), Jo Westerlaken (jrg).

Zondag 18 augustus

20e Z. door het jaar.

11.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Ineke Boon.

Jan en Bertha vd Hanenberg, Tiny en Hans (verj).

13.30 uur Doop Megan, dochter van Roy Verweij en Denise Janssen.

LET OP!! DE VIERINGEN OP ZONDAG BEGINNEN VOORTAAN OM 11.00 UUR IN PLAATS VAN OM 10.00 UUR. DIT IN VERBAND MET HET VOORGAAN VAN PASTOOR VERBAKEL IN GEFFEN, OP ZONDAG, OM 09.30 UUR.