MEDEDELINGEN VAN DE KERK H. JOHANNES’ ONTHOOFDING TE NULAND IN VERBAND MET DE WEEK VAN VRIJDAG 07 JUNI TOT EN MET ZONDAG 16 JUNI 2019.

Vrijdag 07 juni

Bloemsiergroep 4.

09.30 uur Vergadering bestuur Kerk Nuland.

Jo van Lier (jrg), William Maas en zijn ouders.

WEEKEND 08  – 09 JUNI 2019

Dit weekend is de gehele collecte vd kerk bestemd voor de missionarissen en missionair-werkers die zich wereldwijd inzetten, elke dag opnieuw, voor hun kwetsbare medemens en die strijden tegen geweld, onrecht, armoede en uitsluiting.

Zaterdag 08 juni

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Hans vd Biezen.

Gisela van Heertum-van den Bosch (mdg), Antoon Langens (p), Johannes Langens, Lamberta Langens-Kilsdonk en Grad Langens, Piet Clement (p/verj), Thera van Nistelrooij-de Weerd (mdg), Sjef Kerkhof (mdg), Harrie van Schijndel (mdg), Theo en Anneke van der Biezen (jrg).

Zondag 09 juni

PINKSTEREN

10.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Gilde en het KVO/ZLTO-koor. Lektor: Ineke Boon.

Dieny Kosterman-Platenburg (p/jrg), Overleden ouders Verbakel-Slits, Overleden ouders Eltink-Franken, Jos van Nistelrooij en zoon Paul, Annie van Nistelrooij-van Helvoort (1e jrg).

Maandag 10 juni

TWEEDE PINKSTERDAG

Rondje Nuland/Open Kerkendag

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Mia van Rooij.

Parochiecentrum is gesloten.

Dinsdag 11 juni

Donderdag 13 juni

Vrijdag 14 juni

WEEKEND 15 – 16 JUNI  2019

Zaterdag 15 juni

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Riet Zwanenberg.

Mari van Bakel (p/vaderdag), Karel (jrg) en Lena Tielemans-van Houtum (p), Toke van den Akker-Donkers (p), Jan en Bertha vd Hanenberg, Tiny en Hans, Jo van Beek-van de Ven (mdg), Mien Hanegraaf-van Nuland (p), Cor Vos en Tien Vos-van Gaalen (p/vaderdag), Weldoeners vd Parochie (gef/jrg).

Zondag 16 juni

VADERDAG/HOOGFEEST: ALLERHEILIGSTE DRIEËENHEID

10.00 uur Dankviering Eerste Communie met Volkszang. Verzorgd door de werkgroep Eerste Communie. Lektor: Mia van Rooij.

Gijs en Jaantje van Helvoirt-van Bergen (p), Hendrik Langens (mdg/vaderdag).