MEDEDELINGEN VAN DE KERK H. JOHANNES’ ONTHOOFDING TE NULAND IN VERBAND MET DE WEEK VAN ZATERDAG 07 APRIL TOT EN MET ZONDAG 15 APRIL 2018.

HANDGEREEDSCHAP OVER? GEEF HET EEN 2E LEVEN IN DE 3E WERELD!

INZAMELINGSACTIE VANUIT PAROCHIE DE GOEDE HERDER

Solidariteitswerkplaats Uden e.o. biedt praktische ontwikkelingshulp door het inzamelen, opknappen en versturen van gereedschap naar ontwikkelingslanden. Met gerecycled gereedschap helpen zij startende ondernemers. Zo krijgt uw oude gereedschap een tweede leven en geeft u de mensen daar een toekomst. Wie in Geffen, Heesch, Nistelrode, Nuland, Vinkel of Vorstenbosch woont kan vanaf 19 maart overbodig of verouderd gereedschap inleveren bij de plaatselijke kerk van de parochie De Goede Herder. Wanneer materialen te groot zijn om mee te nemen kan het bij u thuis worden opgehaald.

We starten met de actie op 19 maart omdat dat de feestdag van Sint Jozef is. Jezus leert van hem het beroep van timmerman en deelt zo met ons de dagelijkse inspanning en voldoening die je uit werk kunt halen. Het hebben van betaalde arbeid betekent niet alleen dat je een inkomen hebt, maar dat je je ook erkend voelt als burger in onze maatschappij. Met uw oude gereedschap biedt u mensen in de Derde Wereld toegang tot betaald werk en zo de kans tot zelfontplooiing en de mogelijkheid een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. De inzamelingsactie duurt tot 1 mei, de Dag van de Arbeid.

Voor meer informatie: (0412) 451215 of a.bergsma@parochiedgh.nl.

WEEKEND 07 – 08 APRIL 2018

Zaterdag 07 april

19.00 uur VORMSELviering met medewerking van Just Between. Verzorgd door de werkgroep Vormsel.

Geert vd Meulenreek (mdg) (opa van Emma vd Meulenreek), Toos van Sleeuwen-vd Steenhoven (oma van Kyra Hanegraaf), Opa en oma van der Biezen, opa en oma Gabriëls en Tante Diny (van Peerke Gabriëls), Han Timmermans en Opa Timmermans (Broer en Opa van Driek), Annie Verstappen-van Amelsvoort (mdg), Adriaan de Wit (mdg), Oma Marietje Eltink en Opa Jan Eltink (oma en opa van Marli Langens), Jan en Marietje Verputten-van Alphen en Annie van Erp-van Bakel (opa en oma’s van Lieke Verputten), Tiny van den Hanenberg (opa van Eline), Koos van Lent (opa van Collin Steeg), Opa en oma de Haas en ome André, Tante Christien Vorstenbosch en oma Marietje en opa Jan Savelkouls (van Loet), Karel en Lena Tielemans (opa en oma van Jorg Tielemans), Suzan (de vriendin van Jeroen), oma Ciska en tante Annie en neefje Bart (van Marlijn vd Doelen).

Zondag 08 april

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Mia van Rooij.

Doortje en Jan van Dinther-van Tuijl (mdg), Dini Maas-Hanegraaf (jrg/verj).

16.30 uur Doop van Maaike, Rosanne en Renate Guns.

Maandag 09 april

19.00 uur Vergadering ’t Open Venster.

20.00 uur Doopinformatieavond in Heesch. Voor dopen in Nuland eerst s.v.p. aanmelden bij het parochiecentrum in Nuland.

20.00 uur Vergadering Bestuur De Goede Herder.

Dinsdag 10 april

Woensdag 11 april

13.00 uur Kerkschoonmaak, groep 3.

Donderdag 12 april

18.00 uur Oefenen in de Kerk voor de Eerste Communie.

Vrijdag 13 april

WEEKEND 14– 15 APRIL 2018

Zaterdag 14 april

13.30 uur Kerk versieren voor de Eerste Communie.

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Yvonne van Ieperen.

Jo van Nistelrooij en haar overleden fam., Feico van Loon en Peter van Loon (p), Piet vd Camp (verj) en ouders vd Camp-Schuurmans, Ouders van Lokven-van den Bosch en zoon Jan van Lokven, Harrie van Hout, Jo van Lokven-Hulsen (mdg), Toos Dirks (mdg), John Wolfs (mdg), Mien Hanegraaf-van Nuland (mdg), Ad Haerkens (mdg), Huub Theunissen (mdg), Riek Maas-Maas (1e jrg), Stefan Loosveld, Betsie Braspenning-vd Wassenberg (p), Jan en Pieta van der Leest-van Deursen (p), Megchelina van Zuylen-van Lith (p), Piet Clement (p/jrg), Grad van Nistelrooij (1e jrg), Angeline van Nistelrooij, Drieka Heijmans-Korsten (p), Piet Swanenberg (mdg), Mari van Doren (verj).

Zondag 15 april

09.30 uur Eerste Communie-viering. Verzorgd door de werkgroep Eerste Communie.

Joke van Bakel-van Aggelen en Marcel van Bakel (oma en oom van Gijs Hurkens), Jan en Marietje Verputten-van Alphen en Annie van Erp-van Bakel (opa en oma’s van Sanne Verputten).

11.30 uur Eerste Communie-viering. Verzorgd door de werkgroep Eerste Communie.

Oma Ria Pennings (oma van Nina), Harrie en Annie van Nistelrooij-vd Wielen (opa en oma van Mees van Nistelrooij), Tiny van den Hanenberg (opa van Sander), Ad Korsten (opa van Maud Langens), Jan Korsten (opa van Maaike Korsten).