MEDEDELINGEN VAN DE KERK H. JOHANNES’ ONTHOOFDING TE NULAND IN VERBAND MET DE WEEK VAN ZATERDAG 06 OKTOBER TOT EN MET ZONDAG 14 OKTOBER 2018.

WEEKEND 06 – 07 OKTOBER 2018

Zaterdag 06 oktober

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Yvonne van Ieperen.

Corrie Kerkhof-van Rosmalen (p/verj), Karel en Lena (jrg) Tielemans-van Houtum (p), Jan en Bertha vd Hanenberg, Tiny en Hans (verj), Marie en Toon (verj) Langenhuijsen-van Creij (p), Jo van Lokven-Hulsen (mdg), Annie Verstappen-van Amelsvoort (mdg), Anna en Jan van Nistelrooij-de Weerd (p), Adriaan de Wit (p), Theo Heijmans (p), Hein, Anna en Eddy Kerkhof, Koos en Riet van Schaik-IJsseling (mdg).

Zondag 07 oktober

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Hans vd Biezen.

Francien Leeijen-van der Doelen (p/verj), Bert Sommers en Mientje Sommers-van den Broek (p), Ouders Maas-de Wit.

Maandag 08 oktober

Dinsdag 09 oktober

Donderdag 11 oktober

Vrijdag 12 oktober

WEEKEND 13 – 14 OKTOBER 2018

Zaterdag 13 oktober

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Leni v Zutphen.

Johannes Gloudemans (jrg), Drieka Heijmans-Korsten (p), Piet Swanenberg (mdg), Toos Dirks (mdg), Mien Hanegraaf-van Nuland (p), Betsie Braspenning-vd Wassenberg (p), Hans Gloudemans (jrg) en overleden fam. Clement-vd Zanden, Hendrik Langens (mdg).

Zondag 14 oktober

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Ineke Westerlaken.

Josephus en Jacoba van den Bosch-Glaudemans en Sjaak, de zoon, Gijs en Jaantje van Helvoirt-van Bergen (mdg), Cor en Sina de Wit-Verstegen (p), Zr. Paulina Aarts (p).

ALS TIENER ACHTER EEN GESLOTEN DEUR

Ervaar wat het is om iets voor een ander te betekenen. Bijvoorbeeld voor iemand die je normaal gesproken niet zo snel op straat tegenkomt. In een zorgcentrum verblijven mensen met een ernstige vorm van dementie namelijk achter een gesloten deur. Durf jij het aan om eens je handen uit de mouwen te steken voor deze mensen die jouw hulp zo goed kunnen gebruiken? Op zaterdag 6 oktober kan dat vanuit de parochie De Goede Herder. We zien je dan graag om 14.00 uur in de hal van zorgcentrum Heelwijk aan de Mozartlaan 2 in Heesch.

Door jouw aandacht als buddy kun je ervoor zorgen dat jouw maatje in beweging komt. Maar belangrijker is dat jij een big smile weet te toveren op het gezicht van iemand die niet zo makkelijk meer communiceert. Én op die van de mantelzorger: de partner, de zoon of de dochter die hem of haar zo nabij is als een warme en beschermende mantel. Om 14.30 uur ga je met je maatje en mantelzorger richting de Petrus’ Banden kerk voor een viering. In die viering maak je mee wat geloof met mensen doet, ook als je de regie over je eigen leven hebt verloren.

Jezus zegt dat het belangrijk is om er te zijn voor kwetsbare mensen. Er gebeurt dan echt iets bijzonders met je. Als je dat wil ervaren, geef je dan op voor deze activiteit vanuit het jongerenpastoraat van de kerken in Geffen, Heesch, Nistelrode, Nuland, Vinkel en Vorstenbosch. Bel of schrijf ons: (0412) 451215 / a.bergsma@parochiedgh.nl.

GERARDUSKALENDER 2019 uit Wittem.

In het winkeltje van Sint Jozefoord is de nieuwe Gerarduskalender voor 2019 te koop. Op de voorkant staat elke dag een spreuk om de dag goed mee te beginnen en op de achterkant: moppen, gedichten, bezinningsteksten, puzzels en informatie.

Openingstijden: van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Prijs: € 7,00.