MEDEDELINGEN VAN DE KERK H. JOHANNES’ ONTHOOFDING TE NULAND IN VERBAND MET DE WEEK VAN ZATERDAG 15 JULI TOT EN MET ZONDAG 23 JULI 2017.

WEEKEND 15 – 16 JULI 2017

Zaterdag 15 juli

19.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Ineke Boon.

Harrie van Hout, Piet Schouten (verj), Betsie Braspenning-vd Wassenberg (mdg), Johan Hartogs (mdg), Jan van der Leest en Pieta van der Leest-van Deursen (mdg), Antoon Langens (p), Peter van Rosmalen (p/jrg), Jan Roersch, Ans van Erp (verj) en Jo en Greet van Erp, Hein  van Nistelrooij (verj).

Zondag 16 juli

10.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het KVO/ZLTO-koor. Lektor: Yvonne v Ieperen.

Riek Maas-Maas (mdg), Herman Savelkouls (verj).

Maandag 17 juli

19.00 uur Korenplanning.

Donderdag 20 juli

Vrijdag 21 juli

BEGIN VAN DE ZOMERVAKANTIE. DEZE DUURT TOT EN MET 20 AUGUSTUS 2017.

WEEKEND 22 – 23 JULI 2017

Zaterdag 22 juli

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Ans vd Bosch.

Bert Swanenberg (1 e jrg), Jo van der Doelen (p), Jans van Veghel-van der Biezen (mdg), Overleden ouders de Cort-van Erp, Harry Mensink (mdg), Riet Klompenburg-van Maastrigt (mdg), Jo Donkers-Verhoeven (mdg), Truus van Nistelrooij-Hubers (mdg), Tien van Venrooij-van Rooij (mdg), Herman Heijmans (mdg), Ciska van de Meulenreek (p), Riek Kerkhof-Korsten (p), Frans (jrg) en Gonny Schepens-Langens (gef), Ad Haerkens (mdg).

Zondag 23 juli

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Hans vd Biezen.

Martien Ketelaars (p/verj), Jo Westerlaken (p/verj), Jack van Venrooij (p/verj), Cor en Sina de Wit-Verstegen (mdg).