MEDEDELINGEN VAN DE KERK H. JOHANNES’ ONTHOOFDING TE NULAND IN VERBAND MET DE WEEK VAN ZATERDAG 13 JANUARI TOT EN MET ZONDAG 21 JANUARI 2018.

10-01-2018 Mevrouw Jaantje van Helvoirt-van Bergen, 93 jaar, wonende te Nuland, Heeseind 40, van wie aanstaande zondag, 14 januari, om 19.00 uur de avondwake en maandag om 10.30 uur de uitvaart en begrafenis zal zijn.

WEEKEND 13– 14 JANUARI 2018

Zaterdag 13 januari

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Leni van Zutphen.

Mari van Bakel (p/jrg), John Wolfs (mdg), Mien Hanegraaf-van Nuland (mdg), Drieka Heijmans-Korsten (mdg), Betsie Braspenning-vd Wassenberg (p), Megchelina van Zuylen-van Lith (p), Luus van Druenen-Strik en Pieter van Druenen (p/verj), Grad vd Doelen (jrg) en overleden fam.leden, Piet Schouten (jrg), Karel (verj) en Lena Tielemans-van Houtum.

Zondag 14 januari

10.00 uur Eucharistieviering. Verzorgd door de werkgroep Eerste Communie.

Tijdens de viering worden de projectmappen uitgereikt aan de Eerste Communicanten.

Misdienaars: Eline vd Hanenberg en Emma vd Bosch.

Riek Maas-Maas (mdg), Ouders Hendrikus van Nistelrooij-vd Ven en hun overleden kinderen en kleinkinderen, Max vd Meulenreek (p/jrg).

Ná de viering kunnen de  Communicanten de kerk verkennen.

Maandag 15 januari

Dinsdag 16 januari

18.30 – 19.30 uur Ophalen van enveloppen actie Kerkbalans, in de parochiezaal.

Donderdag 18 januari

13.30 uur  Repetitie Kerkkoor.

Vrijdag 19 januari

WEEKEND 20 – 21 JANUARI 2018

Zaterdag 20 januari

10.00 uur Gildeviering in verband met Teerdag. Met medewerking van het Dameskoor.

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Ans vd Bosch.

Anna en Jan van Nistelrooij-de Weerd (p), Harry Mensink (mdg), Jo Donkers-Verhoeven (mdg), Truus van Nistelrooij-Hubers (mdg), Pater Gerard Gloudemans (verj), Jan Roersch, Annet van der Doelen-van der Weerden (mdg).

Zondag 21 januari

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Ineke Boon.

Gerard en Annie van Nistelrooij-van Lieshout en overleden fam. van Nistelrooij, Josephus en Jacoba van den Bosch-Glaudemans en Sjaak, de zoon, Ad Haerkens (mdg), Ouders Haerkens en overl.fam.leden.