MEDEDELINGEN VAN DE KERK H. JOHANNES’ ONTHOOFDING TE NULAND IN VERBAND MET DE WEEK VAN ZATERDAG 13 APRIL TOT EN MET ZONDAG 28 APRIL 2019.

Vrijdag 12 april

Bloemsiergroep 1-2-3-4.

WEEKEND 13  – 14 APRIL 2019

Zaterdag 13 april

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het KVO/ZLTO-koor. Lektor: Yvonne van Ieperen

Jos van Niftrik (mdg/verj), Jan en Pieta van der Leest-van Deursen (p), Jos Korsten (p/trouwdag), Fam. Gloudemans, Harrie van Hout, Jo van Beek-van de Ven (mdg), Thera van Nistelrooij-de Weerd (mdg), Sjef Kerkhof (mdg), Hendrik Langens (mdg), Annie van Nistelrooij-van Helvoort (mdg), Mien Hanegraaf-van Nuland (p), Feico van Loon en Peter van Loon (p/verj), Angeline van Nistelrooij (jrg).

Zondag 14 april

PALMZONDAG

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang.

Jo van Nistelrooij en haar overleden fam., Gerarda en Jan van der Biezen-van de Ven (p), Jos van Nistelrooij en Paul de zoon, Wim van Kreij (kapucijner) en overleden fam.

Maandag 15 april

19.30 uur Kerkvergadering.

Dinsdag 16 april

Woensdag 17 april

19.00 uur Vergadering ’t Open Venster.

Donderdag 18 april

WITTE DONDERDAG

19.00 uur LAATSTE AVONDMAALviering met medewerking van het Kerkkoor. Met medewerking van 4 lektoren.

20.30 uur Samen kijken naar “The Passion”.

Vrijdag 19 april

GOEDE VRIJDAG

Dag van Vasten en Onthouding

10.00 uur Voor liefhebbers van de Matteus Passion in het mogelijk om deze te beluisteren in de kerk.

15.00 uur Kruisweg met medewerking van het Dameskoor.

19.00 uur VIERING VAN HET LIJDEN EN STERVEN VAN CHRISTUS, met Volkszang. Met medewerking van 3 lektoren.

Tevens boeteviering.

WEEKEND 20 APRIL – 21 APRIL  2019

Zaterdag 20 april

STILLE ZATERDAG

18.00 uur Viering voor kinderen, met name voor Eerste Communicanten en Vormelingen. Verzorgd door de werkgroep Gezinsvieringen. Met medewerking van het gelegenheidskoor.

ER WORDT GÉÉN COMMUNIE UITGEREIKT!

20.00 uur Paaswake met medewerking van het Kerkkoor. Met medewerking van 4 lektoren.

Marietje van Grinsven-Hoezen (mdg), Bertie van Bakel (mdg), Jan Roersch en zoon Carles.

Zondag 21 april

EERSTE PAASDAG

11.00 uur Paasviering met medewerking van het KVO/ZLTO-koor. Lektor: Yvonne van Ieperen.

Annie van Hoek-van Zoggel (mdg), Gijs en Jaantje van Helvoirt-van Bergen (p/verj), Overleden fam. van Helvoirt-van Bergen, Marinus van Aggelen en Johanna van Doorn en overleden fam.leden, Joke van Bakel-van Aggelen en de zonen Bertie en Marcel.

Maandag 22 april

TWEEDE PAASDAG

11.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Ineke Westerlaken.

Jan en Mien vd Camp.

Dinsdag 23 april

Donderdag 25 april

Vrijdag 26 april

WEEKEND 27  – 28 APRIL 2019

Zaterdag 27 april

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Lenie van Zutphen.

Til Heesakkers-van Hoek (p/jrg), Frans van Bergen, Ouders van Erp-Verstegen, Riek van Santvoort-Huismans (mdg), Tien van Venrooij-van Rooij (p), Piet van der Steen (p), Overleden ouders van Venrooij-Heesakkers, Rudi Litjens (p/verj), Antonius van de Heuvel en Catharina van Druenen (gef), Jan van Santvoort (p/verj).

Zondag 28 april

2e Z. VAN PASEN

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor:  Yvonne van Ieperen.

Dré Sr., Dré Jr. en Jeroen Barten, Wim van Kreij (verj), Overleden ouders van Druenen-van Kaathoven en overleden fam.leden.

NA AFLOOP VAN DEZE VIERING IS ER KOFFIEDRINKEN. IEDEREEN IS DAARBIJ VAN HARTE WELKOM.

HANDGEREEDSCHAP OVER? GEEF HET EEN 2E LEVEN IN DE 3E WERELD!

INZAMELINGSACTIE VANUIT PAROCHIE DE GOEDE HERDER

Solidariteitswerkplaats Uden e.o. biedt praktische ontwikkelingshulp door het inzamelen, opknappen en versturen van gereedschap naar ontwikkelingslanden. Met gerecycled gereedschap helpen zij startende ondernemers. Zo krijgt uw oude gereedschap een tweede leven en geeft u de mensen daar een toekomst. Wie in Geffen, Heesch, Nistelrode, Nuland, Vinkel of Vorstenbosch woont kan vanaf 19 maart overbodig of verouderd gereedschap inleveren bij de plaatselijke kerk van de parochie De Goede Herder. Wanneer materialen te groot zijn om mee te nemen kan het bij u thuis worden opgehaald.

We starten met de actie op 19 maart omdat dat de feestdag van Sint Jozef is. Jezus leert van hem het beroep van timmerman en deelt zo met ons de dagelijkse inspanning en voldoening die je uit werk kunt halen. Het hebben van betaalde arbeid betekent niet alleen dat je een inkomen hebt, maar dat je je ook erkend voelt als burger in onze maatschappij. Met uw oude gereedschap biedt u mensen in de Derde Wereld toegang tot betaald werk en zo de kans tot zelfontplooiing en de mogelijkheid een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. De inzamelingsactie duurt tot 1 mei, de Dag van de Arbeid.

Voor meer informatie: (0412) 451215 of a.bergsma@parochiedgh.nl.