MEDEDELINGEN VAN DE KERK H. JOHANNES’ ONTHOOFDING TE NULAND IN VERBAND MET DE WEEK VAN ZATERDAG 12 AUGUSTUS TOT EN MET ZONDAG 20 AUGUSTUS 2017.

De heer Adriaan de Wit, 86 jaar, wonende te Nuland, Dorpstraat 11, van wie afgelopen dinsdag de uitvaart en begrafenis is geweest.

WEEKEND 12 – 13 AUGUSTUS 2017

Zaterdag 12 augustus

19.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Leni van Zutphen.

Drieka Heijmans-Korsten (mdg), Betsie Braspenning-vd Wassenberg (mdg), Megchelina van Zuylen-van Lith (p), Peter van Rosmalen (p), Cor Vos en Tien Vos-van Gaalen (p/jrg), Piet van Erp (p).

Zondag 13 augustus

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Yvonne van Ieperen.

Josephus en Jacoba van den Bosch-Glaudemans en Sjaak, de zoon, Riek Maas-Maas (mdg), Jo Westerlaken (p/jrg), Ad Haerkens (mdg/verj), Gerarda van der Biezen-vd Ven (mdg).

Maandag 14 augustus

Dinsdag 15 augustus

MARIA-TEN-HEMEL-OPNEMING

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Dameskoor. Lektor: Mia van Rooij.

Bets Westerlaken-Verputten (p).

Donderdag 17 augustus

Vrijdag 18 augustus

WEEKEND 19 – 20 AUGUSTUS 2017

Zaterdag 19 augustus

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Ans vd Bosch.

Martien Ketelaars (p), Overleden ouders van Erp-Verstegen, Jo van der Doelen (p), Jans van Veghel-van der Biezen (mdg), Harry Mensink (mdg), Jo Donkers-Verhoeven (mdg), Johan Hartogs (mdg), Jan van der Leest (1e jrg) en Pieta van der Leest-van Deursen, Riek Kerkhof-Korsten (p/jrg), Ans Donkers (p/verj), Grad vd Doelen (verj) en overleden fam.leden, Bertus van der Veeken (jrg) en overleden fam., Jan en Bertha vd Hanenberg, Tiny en Hans (verj), Jan Glaudemans (p/verj), Has vd Berg (verj), Petronella vd Berg-van Lokven (jrg).

Zondag 20 augustus

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Ineke Westerlaken.

11.30 uur Doop van Vinn, zoon van Peter en Marieke den Brok-van Erp.