MEDEDELINGEN VAN DE KERK H. JOHANNES’ ONTHOOFDING TE NULAND IN VERBAND MET DE WEEK VAN VRIJDAG 10 MEI TOT EN MET ZONDAG 19 MEI 2019.

Vrijdag 10 mei

Bloemsiergroep 2.

WEEKEND 11  – 12 MEI 2019

Zaterdag 11 mei

19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Yvonne van Ieperen.

Gisela van Heertum-van den Bosch (mdg), Antoon Langens (p), Johannes Langens, Lamberta Langens-Kilsdonk en Grad Langens, Toke van den Akker-Donkers (p), Thera van Nistelrooij-de Weerd (mdg), Sjef Kerkhof (mdg), Harrie van Schijndel (mdg), Henk Zwanenberg (p/verj), Annet van der Doelen-van der Weerden (p), Jos van Niftrik (mdg), Wim van der Leest (p/verj), Mari van Heeswijk (jrg).

Zondag 12 mei

MOEDERDAG

Bedevaart naar de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch.

10.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Gerard van Lokven.

Gijs en Jaantje van Helvoirt-van Bergen (p), Marinus van Aggelen en Johanna van Doorn, Joke van Bakel-van Aggelen en de zonen Bertie en Marcel, Jos van Nistelrooij en zoon Paul, Hein van Nistelrooij, Dora Franken.

Maandag 13 mei

Dinsdag 14 mei

Donderdag 16 mei

18.00 uur Oefenen in de Kerk, Eerste Communicanten.

Vrijdag 17 mei

WEEKEND 18 – 19 MEI  2019

Zaterdag 18 mei

13.30 uur Kerkversieren Eerste Communie.

Gerdina Gloudemans-Fransen (verj), Anna en Jan van Nistelrooij-de Weerd (p), Marietje van Grinsven-Hoezen (mdg), Hendrik Langens (mdg), Harrie van Santvoort (verj), Mien Hanegraaf-van Nuland (p), Koos en Toon van Griensven, Gerardus Kerkhof en echtgenote en dochter Ida de Vries-Kerkhof, Theo Heijmans (p/trouwdag), Henk vd Broek (p/jrg).

20.00 uur Planning kosters.

Zondag 19 mei

EERSTE COMMUNIE

10.00 uur Eerste Communieviering met medewerking van het Gelegenheidskoor. Verzorgd door de werkgroep Eerste Communie.

Rien van der Donk (opa van Lukas), Jan Korsten (opa van Yfke Korsten), Jack Bertrums (opa van Esmee) en Toon van der Linden en Bert van Nistelrooij (overgroot-opa’s van Esmee), Kees en Riet van der Lee-van den Broek.

Met parochie De Goede Herder het klooster in…

Op zondag 19 mei openen diverse kloosters in het hele land weer hun deuren. De zusters, paters en broeders nodigen u van harte uit. Zij gaan graag met u in gesprek over de vraag ‘Wat beweegt je?’ en willen u vertellen en laten zien wat hen bewogen heeft om te kiezen voor een leven als religieus; om zich in te zetten voor anderen; hun leven te wijden aan mensen en aan God. Maar ze horen ook graag van u wat u beweegt. Waarom u naar hen toe gekomen bent, wat u beweegt in uw dagelijks leven.

Ieder klooster biedt een eigen programma variërend van workshops, rondleidingen, gesprekken en de mogelijkheid om mee te vieren en te bidden. Op www.openkloosterdag.nl ziet u een overzicht van deelnemende kloosters. Wilt u vanuit de parochie De Goede Herder (Geffen, Heesch, Nistelrode, Nuland, Vinkel en Vorstenbosch) mee naar Megen (Clarissen óf Franciscanen) óf naar Heeswijk (Norbertijnen) dan kan dat. Laat ons dit dan vóór 14 mei weten, dan nemen wij na deze datum hierover contact met u op.

Voor aanmelding en informatie: 0412-451215 of a.bergsma@parochiedgh.nl.