Ben jij de lefgozer die wij zoeken?

Bijeenkomst voor jongeren over Pinksteren

Ons woord ‘lef’ is afgeleid van het Hebreeuwse woord ‘lev’ wat moed, kracht, durf en hart betekent. Als jij tussen de 11 en 13 jaar oud bent én geen angsthaas, hebben wij jou op 11 juni iets bijzonders te bieden. Want daadkrachtig zijn en ook iets vol weten te houden, dat vraagt om (veel) meer dan een goede lichamelijke conditie. Sport dus niet alleen, maar zorg ook dat je als jongere mentaal sterk wordt. Een sterke persoonlijkheid krijg je niet door met alle winden mee te waaien en achter elk muziekkorps aan te lopen, maar wel als je alle opties in het leven op waarde weet te schatten.

Graag willen we als parochie De Goede Herder je hierbij helpen en je nieuwsgierigheid prikkelen het christelijk geloof te ontdekken. Leven vanuit je geloof is het lef hebben om verder te kijken dan je neus lang is. Durf jij over de drempel van het onbekende heen te stappen? Kom dan op deze zondag naar ons parochiecentrum in Nistelrode aan de Lindestraat 6. Meld je van te voren even aan via jongkatholiekdgh@gmail.com zodat om 18.30 uur de deur voor je open staat. Vanaf 19.00 uur ervaar je met leuke spelen anderhalf uur lang welke Geest er sinds Pinksteren in de kerk waait.

Voor meer informatie kan contact op worden genomen met de pastoraal werkster Annemie Bergsma van de kerken in Geffen, Heesch, Nistelrode, Nuland, Vinkel en Vorstenbosch: a.bergsma@parochiedgh.nl